sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Joulu tuli ja meni!

Nyt kun on joulut jo lähes vietetty ja lahjojakin saatu(syömistä tietenkään unohtamatta) on aika suunnata katseet tulevaan vuoteen ja voimistelun puolella uuteen kevät kauteen! :)

Itse odotan innolla etenkin Team Turkua sekä OVO-teamin ohjelmaa. On jännä nähdä mitä uutta tälle kaudelle on keksitty! Toinen asia, mitä odotan ensi kaudelta on se miten 10-12 vuotiaiden sarjojen yhdistäminen saadaan käytännössä toimimaan.

Mitä tiimejä te odotatte ensi kaudelta? Onko oma joukkueenne jo pitkällä uuteen kauteen valmistautumisessa? Mitä mieltä olette 10-12 vuotiaiden sarjojen yhdistämisestä? :)


23 kommenttia:

  1. Omasta mielestäni 10-12 vuotiaiden sarjojen yhdistäminen ei ole hyvä juttu. Ne ketkä ovat kilpasarjassa saaneet huonompia kategorioita, ovat automaattisesti seiskassa, ja ne ketkä ovat saaneet kilpasarjassa vaikka a-kategoriaa, (tai olisivat saaneet nyt siirtyessään sarjaan jos muutosta ei olisi tapahtunut) voivat juuri ja juuri saavuttaa vaikka 3 tai 4 kategorian. Yhdistämisestä voi seurata yli puolien joukkueiden päätyminen 7 kategoriaan... Ei kauhean tsemppaavaa tytöillekään, kun esim. kilpasarjassa olisi voinut saavuttaa vaikka c:n..

    VastaaPoista
  2. Komppaan periaateessa tuota anoa^^ Oma joukkueeni siirtyy juuri tuohon samaiseen sarjaan, ja hyvillä mielin tytötkin lähtevät tuohon sarjaan, jännittää tietysti heidän elämänsä ensimmäiset sijoitukset:) Itse odotan myös OVO-teamin ohjelmaa!

    VastaaPoista
  3. Harmi, kun "huonommat" tytöt eivät voi enää huomata kehitystään kategorian noususta, sillä vaikka kielpasarjassa olisi joukkue kehittynyt niin, että vaikkapa entisen D:n sijaan tulisi C, ei se yhetissarjassa näy tuloksissa mitenkään.

    VastaaPoista
  4. Mutta toisaalta on tosi hyvä että sarjat yhdistyvät, koska se antaa valmentajillekkin asennetta valmentaa joukkuetta ja voivat huomatakkin että ovat saaneet hyvät tytöt joilla onkin saumaa mestaruus puolella. Näin myös valmentajat kehittyvät valmentajina. On onhan se hyvä etteivät kaikki mene suoraan kilpasarjaan ja mestaruus puolelle tulee kato , varsinkin nyt kun on paljon uusia nuoria valmentajia , heillä voikin olla piileviä kykyjä joita heijastaa tyttöihin.

    VastaaPoista
  5. Mielestäni sarjojen yhdistäminen on hyvä juttu! 10-12 vuotiailla on kaikilla mahdollisuus kehittyä hyväksi mestaruussarjalaiseksi, eikä siinä iässä voi vielä tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Toivottavasti se tuo myös lisää intoa ja kunnianhimoa sekä valmentajille että voimistelijoille.

    VastaaPoista
  6. Ikävä kyllä syksyn mestaruussarjalaisista joukkueistakaan ei tuomaroitu liiton kisoissa ykköseen kuin 1 joukkue ja 6-7 kategoriaan hirveän monta. Surkealta siis näyttää. Lisäksi kun mukaan tulevat kilpasarjalaiset mutta mestaruussarjasäännöin niin help!!!Vaikka A:n sai moni niin ikävä kyllä se ei riitä pitkälle...Ehkä kannattaa pitää asemalla kilpasarjatyttöjä niin kauan kuin mahdollista?

    VastaaPoista
  7. Juuri tuolaista asennetta pois kiitos , luovutetaan ennen kuin ollaan edes kisattu! Kaikille mahdollisuus testata kykyjään eikä todellakaan jäädä junnaamaan mihkään asemalle.

    VastaaPoista
  8. itse 10-12 kilpasarjajoukkueen valmentajana en koe uudistuksen olevan kovin hyvä juttu, koska viime kaudella sijoitus nousi D:stä C:hen lähes kaikissa kisoissa ja se tsemppasi tyttöjä todella paljon eteenpäin harjoittelussa. Vaikka mitä haluaisikin itse unelmoida, Faktahan kuitenkin on se, että C kategorialla ei muuta saavuteta kuin 7 kategoria ja luulen, että se "ikuinen 7" tuskin motivoi tyttöjä harjoittelemaan sillä mahdollisuudella, että paljon kehityttyään voitaisiin saada 6, joka on kuitenkin sitä pohjasakkaa...
    Tavallaan näen asian hyvän puolen niille joukkueille jotka ovat vasta ekoja vuosia asemalla ja mahdollisuudet on vielä mihin suuntaan vaan, mutta niille jotka olivat tai olisivat siirtyneet nyt kilpasarjaan, uudistus on mielestäni huono.
    Anteeksi erittäin huono muotoilu asialle, ajatus ei vaan nyt kulje. Ja kiva, että on taas yksi blogi lisää toiminnassa :))

    VastaaPoista
  9. Täysin samaa mieltä kuin edellinen! Omat c-kategoriaan nousseet tyttöni olivat ihan intona, koska olivat päässeet "pronssikategoriaan", josta on suunta vain ylöspäin. No, yhteissarjassa se kategoria tulee olemaan 7, ja vaikka jollain maailman seitsemännellä ihmeella ja lepsulla tuomaroinnilla onnistuttaisiinkin nousemaan kutoseen, on se silti vielä kaukana "pronssikategoriasta". Ja ei, tämä ei ole negatiivista asennetta, vaan fakta. Kyllä sitä kehitystä tulee, mutta täytyy kohdata tosiasiat - se vuosi, pari, mitä 10-12 sarjassa vietetään, ei riitä monen kilpasarjatytön kehittämiseen mestaruussarjakelpoiseksi.

    VastaaPoista
  10. Mielestäni tämä uusi järjestelmä on hyvä pitkällä tähtäimellä, mutta huono tämän hetken kilpasarjalaisille. Kaikista joukkueista pyritään tekemään hyviä joukkueita eikä kilpasarjanjoukkueita. Kaiken lisäksi on tietyt kaegoriat, jotka kertovat kannattaako 12-sarjasta siirtyä mestaruus- vai kilpapuolelle. Ja toivon, että 7- ja 6-kategorioiden pisterajoja laskettaisiin, jotta kilpasarjasta tulleilla olisi mahdollisuuksia parempiin kategorioihin. Mutta kyllä kilpasarjasta löytyy todella hyviäkin, mestaruussarjoihin "kuuluvia", joukkueita. Ei niinkän 10-12-sarjassa vaan vanhemmissa :)

    VastaaPoista
  11. Minustakin tämä on hyvä kokeilu! Omat tyttöni ovat ainakin ihan intona ja reenaavat 2 kertaa kovempaa, kuin ennen... He kuitenkin tietävät, että taso on kova eikä kannata odottaa huippusiotusta. Olemme olleet e-b kategorioissa, mutta nyt viime kisoissa pääsimme c

    VastaaPoista
  12. Mielestäni toi 10-12 sarjojen yhdistäminen oli hyvä keksintö, mutta toimivuudesta en olisi niin varma... Itse odotan Team Turun sekä 12-14 mestaruussarjan ohjelmia!: )

    VastaaPoista
  13. Myllypuron Pauhun Meteooritit joukkue hakee uusia tyttöjä. Meteoriitit kilpailevat toista kautta 12-14 vuotiaiden kilpasarjassa ja menestystäkin kilpasarjan puolella on tullut. Meteoriitit harjoittelevat motivoituneesti 3-4 kertaa viikossa, pääsääntöisesti Vuosaaren urheilutalolla.

    Jos olet voimistelutaustaa omaava tyttö, jolta löytyy liikkuvuutta, rytmitajua ja motivaatiota ota rohkeasti yhteyttä ja tule kokeilemaan joukkueeseen!

    Lisätiedot ja ilmoittautumiset Varpu Mononen 0401597131




    Lisäksi

    Haemme 7-8 -vuotiaita tyttöjä joukkuevoimistelun pariin Myllypuron Pauhuun. Aiempaa kokemusta et tarvitse, sillä kokoamme uuden ryhmän, mutta kokemuksesta ei tietenkään ole mitään haittaa. Kevään aikana tutustumme joukkuevoimistelun perusasioihin ja harjoittelemme esitysohjelman mahdollisiin esiintymisiin, hauskanpitoa unohtamatta.

    Ohjauksesta vastaa kauan lajin parissa pyörinyt nuori valmennustiimi. Ensimmäiset harjoitukset lauantaina 14.01.2012 Vuosaaren urheilutalolla kello 15, jolloin sovitaan lopulliset harjoitusajat. Harjoituksia on 1-2 kertaa viikossa.

    Ilmoittautumiset ja lisätiedot 0504694610 (Viivi Hämäläinen) ja 0440703944 (Helena Piippanen)

    VastaaPoista
  14. Mielenkiintoinen nimi joukkueella:Team TURKU... Ovat ilmeisesti ainoat joukkuevoimistelijat Turusta, koska voivat tällaista nimeä käyttää?!?

    VastaaPoista
  15. eiköhän siinä tarkoitus olekin että se on nimenomaan naisten sarjan edustusjoukkue kyseisestä kaupungista, tällä hetkellä ei muita kisaamassa samassa sarjassa, joten tuskin sekoittumisen vaaraa?

    VastaaPoista
  16. http://onlybestthingintheworld.blogspot.com/ myös tänne olis kiva saada vähän keskustelua! :)

    VastaaPoista
  17. Joo, onhan se nyt vähä jännää kun ei oo sit kilpasarja.
    Ei tiiä sit yhtää mitä joillekki joukkueille tulee kategoriaks ):
    Ehkä se nyt vähä auttaa panostamaan joitakin enemmän:)!

    T:Tuntematon tytsy

    VastaaPoista
  18. Team turku ei todellakaan ole turun edustusjoukkue. On todella törkeää esim. Sanixia kohtaan ottaa tuollainen nimi ellei lupaa ole kysytty. Sama Team Vantaa! Tuskin on lupaa kysytty sc vantaalta vaikka tilanne on eri kun turussa.

    VastaaPoista
  19. En tajua miksi pitäisi pyytää lupa nimen ottamiseen. Joukkueen nimi saa olla mikä vain, maks 24 merkkiä seuran nimen kanssa muistaakseni. Sanix voi halutessaan vaihtaa nimensä jos se häiritsee. Ja jos mielestäsi tarvittaisiin lupa, niin miksi juuri sanixilta? Flex tulee olemaan samaa tasoa ellei parempaa jos sanixin hypyt ei nouse. Ja team vantaa on naisten edustusjoukkue, jollaista ei muualla vantaalla ole. Siinä vaiheessa kun varieteen tytöt ovat naisia, ei heistäkään moni jatka jolloin team vantaa on varmaan adelien+ varieteen tytöt.

    VastaaPoista
  20. Flex ei liity tähän mitenkään koska, ovat ainakin vielä nuorempien sarjassa ja en nyt tiedä siitäkään että Sanixin hypyt olisivat kovin huonoja jos kattoo niitä kaariharppoja esim.

    VastaaPoista
  21. Pitäiskö kenties päivittää tätä blogii ?

    VastaaPoista
  22. Mimosa on nii paras <3

    VastaaPoista
  23. Päivitys olis kiva juttu:))

    VastaaPoista